Any Adminstrator foruma
Število prispevkov : 701 Age : 25 Točke : 1041 Registration date : 25/01/2009
| Naslov sporočila: Any salvame y Yo si creo en las hadas Pon Avg 17, 2009 2:13 am | |
| Casi se me apaga la luz llegue aser el eco de una voz que un dia brillo pero un dia, renacio la esperanza la luz volvio a brillar mi de cuenta de que estabas ahi gritando sin miedo que aun creias en mi y hoy por ti ...y por mi estoy aqui, con mas fuerza, sin miedo con himno al amor a los corazones rotos, que van juntando pedazitos. I DO, I DO, I DO... I DO BELIEVE... SALVAME nato any odpoje pesem Salvame
Anahi-Salvame-Hecho en Madrid: https://www.youtube.com/watch?v=YmBGrtmiWiM
Za Any pa je ena fanica Zulia napisala pesem Yo si creo en las hadas (verjamem v vile)Besedilo pesmi: Érase una vez... Una niña que creía En los cuentos de hadas Que su mamá le contaba
Creía en el amor Tenia la esperanza Que algún día lograría Hacer sus sueños realidad
Yo si creo en las hadas Las hadas bellas hadas Quiero flotar con sus alas Pediré a su varita mágica Que me conceda un deseo Cierro mis ojos y veo.... Que todo puede hacerse realidad
La niña creció Pero aún cree en las hadas Y abrazada a su almoada Ella sueña despierta
Con su príncipe azul En un caballo blanco Piensa como seria Cuando lo encontraria
Yo si creo en las hadas Las hadas bellas hadas Quiero flotar con sus alas Pediré a su varita mágica Que me conceda un deseo Cierro mis ojos y veo.... Que todo puede hacerse realidad
Un tesoro encontraras Con la lupa de la magia Verás estrellas ecendidas Que te van a iluminar
Es solo creer Que surgen em su vida Justo cuando necesitas Tu historia un final feliz tendrá
Yo si creo en las hadas Flotar con sus alas Me conceda un deseo Cierro mis ojos y veo.... Que todo puede hacerse realidadPrevod:
Nekoč je živela deklica, ki je verjela v pravljice katere ji je pripovedovala njena mama.
Verjela je v ljubezen, imela je upanje, da bo nekoč dosegla, da se ji bodo uresničile sanje.
Verjamem v vile, vile, prelepe vile, Želim lebdeti z njihovimi krili, vprašala jih bom po čarobni palici, če mi uresničijo eno željo, zaprem oči in vidim da se lahko vse uresniči.
Deklica je zrasla, ampak še vedno je verjela v vile, objela je njeno vilo In se zbudila iz sanj.
Razmišlja o njenem princu iz sanj, na belem konju, želi ga poiskati.
Verjamem v vile, vile, prelepe vile, Želim lebdeti z njihovimi krili, vprašala jih bom po čarobni palici, če mi uresničijo eno željo, zaprem oči in vidim da se lahko vse uresniči.
Našla je zaklad, s povečevalnim steklom čarovnije, vidiš tudi najbolj skrite zvezde, in vse kar si lahko predstavljaš.
Je le verovanje, da se pojavi v tvojem življenju, in ravno, ko to potrebuješ, bo imela tvoja zgodba srečen konec.
Verjamem v vile, vile, prelepe vile, Želim lebdeti z njihovimi krili, vprašala jih bom po čarobni palici, če mi uresničijo eno željo, zaprem oči in vidim da se lahko vse uresniči. Video, ko Zulia poje Yo si creo en las hadas: https://www.youtube.com/watch?v=HZGu5zNmLI0
Pesem Yo si creo en las hadas si lahko downloadate tukaj: http://www.megaupload.com/?d=CZGW5Z38 | |
|